Sevda Erginci i Jojo – ljubav na prvi pogled!

Sevda Erginci, koja je rođena u Istanbulu 1993. godine, poslednjih godina uspela je da postane jedna od istaknutih glumica sveta turskih TV serija.

Sevda Erginci i Jojo – ljubav na prvi pogled!

Foto Credits: Haberler

Glumica, koju na snimanjima viđamo od 2012. godine, uspela je da privuče pažnju široke baze fanova, posebno svojim likom Ayce u dramskoj seriji Karagul. Serija Karagul, u kojoj su učestvovali duo Ayca Aysin Turan i Sevda Erginci, bila je projekat koji je osvojio ljubav miliona gledalaca između 2013. i 2016. godine.

Ova serija je bila produkcija koja je učinila da Sevda Erginci zablista.

Glumica, koja je kasnije svojim likom Zejnep osvojila divljenje široke publike u TV seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka, zahvaljujući ovoj seriji napravila je najveći iskorak u karijeri. Glumica, koja dugo nije bila u projektu nakon učešća u prve dve sezone serije Yasak Elma, pred kraj se ponovo pridružila seriji sa likom Zejnep i još jednom iznenadila svoje fanove.

Odmor u Mardinu

Sevda Erginci, koja se odmorila posle finala serije Yasak Elma, proslavila je svoj divan dan početkom oktobra. Tridesetogodišnja glumica je rekla da je slavila sa prijateljima u Mardinu i da joj je to jako drago.

Erginci je izjavila da je ona iz Mardina i da su ovo putovanje organizovali jer je želela da svoj rodjendan dočeka u svom rodnom gradu. Glumica, koja je objasnila da je pre nekoliko godina počela da jaše konje za projekat i nastavila da ih voli, usvojila je konja nakon zemljotresa u Hataju.

 Navodeći da sada uživa da provodi vreme sa svojim konjem po imenu Jojo, Sevda Erginci je rekla:

„Nisam imala pojma da volim konje. Jahala sam jednog konja i zaljubila se u njega. Pa sam ga usvojila".

Glumica sada odmara i prikuplja energiju i trenutno nema informacija o njenom novom projektu.

NOVO - Ugur Gunes i serija Selahaddin Eyyubi nas očekuju u novembru

By: TV Exposed