Turske serije i filmovi – nove vesti, nedelja 25. jun

S obzirom na veći broj zanimljivih i novih vesti odlučili smo da napravimo kratak pregled najvažnijih informacija vezanih za turske serije i filmove. Krenimo redom.

Turske serije i filmovi – nove vesti, nedelja 25. jun

Foto Credits: RiriNano

Vest koja je definitivno obeležila poslednjih nekoliko dana jeste ta da su glavni glumci TV serije Yali Capkini, Mert Ramazan Demir i Afra Saracoglu zajedno, odnosno u vezi u privatnom životu. O tome smo već pisali ovde.

Stigle su i informacije o novim projektima. Juče je počelo snimanje novog turskog filma pod nazivom Ask Sanati / Ljubavna umetnost, koji se priprema za Netflix digitalnu platformu, a u kojoj će glavne uloge tumačiti Birkan Sokullu i Esra Bilgic.

Murat Yildirim koji će večeras biti na TV ekranima sa finalom sezone serije Teskilat / Organizacija, odmara u Maroku u domovini njegove supruge Iman Elbani. Poznati par je tamo obavio i ceremoniju venčanja po marokanskim običajima i proslavio rodjendan njihove kćerke Miray.

Nove serije

Hande Ercel, koja se na jesen vraća na TV ekrane serijom Iki Yabanci / Dva stranca je otišla na odmor. Glumica je završila snimanje prve tri epizode ove nove turske serije, kao što je i planirano i sada će do jeseni da odmara i prikuplja energiju za nastavak snimanja.

Serkan Cayoglu vrši poslednje pripreme za početak snimanja njegove nove TV serije pod nazivom Yalnik Ulke / Spaljena zemlja. Kako sada stvari stoje njegova partnerka u ovom projektu će biti Gonca Vuslateri.

Dakle, dešavanja ima na pretek, a mi ćemo nastaviti da pratimo stanje kada su u pitanju turske serije i filmovi. Hvala na poverenju i što nas pratite.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Nurgul Yesilcay – Biću fenomen društvenih mreža!

By: TV Exposed