Kenan Imirzalioglu u glavnoj ulozi u seriji Usamljeni vuk?!

Prema pisanju turskih medija, Kenan Imirzalioglu nalazi se na korak od nove glavne uloge. U pitanju je novi projekat producenta Osmana Sinava, serija Usamljeni vuk koja će biti emitovana na ATV TV kanalu.

Kenan Imirzalioglu u glavnoj ulozi u seriji Usamljeni vuk?!

Foto Credits: IMDB

Ukoliko postignu konačan dogovor, ovo će biti treći zajednički projekat tog producenta i popularnog glumca. Podsećamo da je Kenan Imirzalioglu na TV ekranima debitovao u seriji Deli Yurek za čiju produkciju je bio zadužen upravo gospodin Sinav. Ulogom u toj seriji Kenan je postao jedan od tada najpopularnijih turskih glumaca. Saradnja tog producenta i Imirzalioglua se nastavila i u TV seriji Aci Hayat. Producent Osman Sinav već godinama priprema novu seriju koja nosi naziv Usamljeni vuk. Glavna uloga u ovom projektu je navodno ponuđena Kenanu. U narednim danima bi trebali da saznamo ishod pregovora.

Ipak, bloger Cakma Televizyoncu tvrdi da će se Imirzalioglu pojaviti u muškoj seriji poput projekata Ramo i Cukur, koja će biti emitovana na Show TV-u.

Kako sada stvari stoje, jedno je sigurno, Kenan Imirzalioglu se uskoro vraća na TV ekrane novom serijom. Lepa vest za početak nove radne nedelje.

NOVO - Kenan Imirzalioglu se vraća na TV ekrane “muškom” serijom?!

 By: Milt-TV Exposed