Demet Ozdemir se verila tokom jednog, a venčaće se nakon snimanja drugog projekta!

Dok se broj brakova povećao tokom letnjeg perioda, par Demet Ozdemir i Oguzhan Koc ostavio je za sobom poglavlje veridbe. I dok je par, o čijem se braku dugo priča, napravio prvi korak, otkrila se i činjenica da je Demet zbog preopterećenosti posla jedva izdvajala vreme za privatni život.

Demet Ozdemir se verila tokom jednog, a venčaće se nakon snimanja drugog projekta!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Demet Ozdemir, koja je od aprila na snimanju nove digitalne serije Između sveta i mene koja se snima za digitalnu platformu Disney Plus, verila se za svog voljenog Oguzhana Koca odmah po završetku snimanja projekta.

Demet , koja je oduševila svojom elegancijom na ceremoniji veridbe u krugu porodice, prošla je ovu fazu pre nego što je počela da radi na novom-starom projektu.

Oguzhan Koc, koji je zauzet koncertima tokom leta, ima gust raspored i ograničeno vreme za privatni život. Kao takva, pojavila se situacija poslovnog angažovanja.

Demet Ozdemir će početkom jula biti na snimanju filma Ask Taktikleri 2 / Ljubavna taktika 2. Glumica, koja će preuzeti glavnu ulogu sa Sukru Ozyildizom, ponovo je oduševila svoje fanove, kao i u prvom filmu.

Dok se očekuje da će film Ask Taktikleri 2 predstaviti zabavnu priču, očekuje se da će snimanje trajati 5-6 nedelja. Među informacijama je i to da Demet Ozdemir i Oguzhan Koc planiraju da se venčaju krajem avgusta nakon završetka snimanja ovog projekta.

NOVO - Pinar Deniz prestigla Hande Ercel na novoj rang listi!

By: TV Exposed