Pinar Deniz prestigla Hande Ercel na novoj rang listi!

Pinar Deniz, jedna od najpopularnijih turskih glumica novijeg vremena, ponovo se našla na vrhu range liste. Ovaj put reč je o poznatom sajtu IMDB.

Pinar Deniz prestigla Hande Ercel na novoj rang listi!

Foto Credits: Listal

Poznata glumica, koja je napravila senzaciju u svojoj glumačkoj karijeri, započetoj TV serijom Vatanim Sensin, pa zatim serijom Ask 101 / Ljubav 101, emitovanoj na Netflik-u, dospela je do vrha nastupom u veoma popularnoj TV seriji Kanala D , Yargi / Presuda.

Zauzevši svoje mesto među imenima o kojima se najviše priča u poslednje vreme svojom prirodnom lepotom i uspešnom glumom, Pinar Deniz je postala 1709. na listi glumaca na sajtu IMDB, među više od 11 miliona imena širom sveta. Deniz je, s druge strane, zauzela prvo mesto među turskim glumcima.

Objavljeni su novi podaci IMDB Starmetra, koji IMDB redovno objavljuje svake nedelje. Pinar Deniz, koja se proslavila filmom Askin Kiyameti / Apokalipsa ljubavi, koji je trenutno na Netflixu, pored TV serije Yargi, zauzela je 1709. poziciju među više od 11 miliona imena širom sveta i postala najbolje plasirana među turskim glumcima.

Hande Ercel i Can Yaman, dva imena koja ne silaze sa vrha IMDb lista, prate Pinar Deniz iako nemaju projekte koji se trenutno emituju. Zvezda IMDb-a u usponu, Pinar, privlači pažnju reklamnim ugovorima koje je nedavno sklopila.

Glumica je nedavno postala novi ambasador lepote L'Oreal Paris, svetski poznatog brenda kozmetike i lepote.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Nurgul Yesilcay dobila međunarodnu nagradu

By: TV Exposed