Nurgul Yesilcay dobila međunarodnu nagradu

Nurgul Yesilcay, jedna od najuspešnijih glumica u svetu turske kinematografije i TV serija, neko vreme je bila daleko od seta. Uspešna glumica postala je predmet pisanja medija međunarodnom nagradom koju je dobila.

Nurgul Yesilcay dobila međunarodnu nagradu

Foto Credits: Haberler

Nurgul Yesilcay je između ostalog glumila u filmu snimljenom u Iranu 2019. godine. Uspešna glumica je igrala lik po imenu Dilaram u filmu pod nazivom Beautiful Jinn. U filmu, koji je producirao Mehrdad Farid, a režirao Bayram Fazli, iranski glumci Farhad Aslani i Leyla Zare su u pratnji Nurgul Yesilcay.

Otprilike tri godine nakon što je snimljen film Beautiful Jinn, dobio je nagradu iz SAD. Nurgul je nagrađena za najbolju glumicu na Next Generation Indie Film Awards, jednom od najvažnijih svetskih festivala nezavisnog filma.

Nurgul Yesilcay, koja je zauzela posebno mesto u srcima turskih gledalaca od svog portretisanja lika Gulsum u seriji Drugo proleće, poslednji put se na ekranima pojavila sa TV serijom Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha. Međutim, kada je gledanost ove serije na Fox TV-u bila niska, petom epizodom ušla je u finale.

Nurgul je nakon toga izašla pred svoje fanove sa pozorišnom predstavom. Afra Saracoglu, jedno od izuzetnih imena nove generacije, bila je partnerka uspešnoj glumici u pozorišnoj predstavi Jedna noć u baru.

Yesilcay, koja je nedavno dala izjavu novinarima, izjavila je da razmišlja o odmoru ovog leta. U narednom periodu, verovatno nakon kraće pauze saznaćemo koji je naredni projekat u karijeri ove turske glumice.

NOVO - Ilhan Sen veruje u uspeh serije Sevmek Zamani / Vreme za ljubav!

By: TV Exposed