Ilhan Sen veruje u uspeh serije Sevmek Zamani / Vreme za ljubav!

Nova dramska serija pod nazivom Sevmek Zamani / Vreme za ljubav emituje se na ATV TV ponedeljkom uveče. Objavljena je i druga epizoda serije u kojoj  glume Ilhan Sen i Deniz Isin.

Ilhan Sen veruje u uspeh serije Sevmek Zamani / Vreme za ljubav!

Foto Credits: IMDB

Dvoje glumaca u glavnima ulogama serije, čija je gledanost bila ispod očekivanja, izjavama su otkrila svoja uverenja u projekat.

Ilhan Sen je izrazio svoje uzbuđenje navodeći da veruje u priču serije. Glumac koji je preuzeo glavnu ulogu u romantičnoj humorističnoj seriji Ask Mantik Intikam, efektno se vratio sa serijom Sevmek Zamani / Vreme za ljubav.

Pokretanje nove serije odmah nakon njegovog prethodnog projekta, koji je završen u aprilu, takođe znači da glumca ne uznemirava užurbano radno okruženje na setovima.

Ilhan Sen je izrazio svoja osećanja o svojoj novoj drami sledećim rečima: „Svi smo zajedno sanjali. Taj san se postepeno oblikovao, došao je do ovog stanja. Nadamo se da naša publika veruje u isti san koliko i mi. Čestitam svim mojim prijateljima. Uradili smo za sada neverovatan posao.”.

Videlo se i da Ilhan, koji igra lik Kagana, i Deniz Isin, koju gledamo kao Firuze, stvaraju snažnu energiju i dobro se prilagođavaju.

Oboje mladih glumaca su među istaknutim imenima prošlog perioda i okupili su se u ovom projektu i o njima se na društvenim mrežama priča kao o novom serijskom paru.

Da li vi verujete u uspeh serije Sevmek Zamani? Pišite nam u komentarima.

NOVO - I Nilsu Berfin Aktas u seriji koja privlači sve više pažnje

By: TV Exposed