Hayatimin Sansi / Životna šansa postaje pozitivno iznenadjenje sezone?!

Nova serija Fox TV-a, pod nazivom Hayatimin Sansi / Životna šansa, nastavlja svoj put sa uspešnim gledanostima sredom uveče.

Hayatimin Sansi / Životna šansa postaje pozitivno iznenadjenje sezone?!

Foto Credits: Haberler

Ocene druge epizode, koje su bile iznad proseka za total kategoriji i grupi ABC1, još jače su upalile tračak nade. Serija, u kojoj su glavne uloge preuzeli Sifanur Gul i Alican Yucesoy, privukla je više pažnje nego što se očekivalo, kako je priča počela da se odvija.

Izbor Sifanur Gul za glavnu glumicu u projetku Hayatimin Sansi, koji je nominovan za seriju sa najvećim iznenađenjem ove sezone, takođe je napravio razliku. Mlada glumica je svojim simpatijama i uspešnim nastupom već naišla na podršku brojnih fanova na društvenim mrežama. Reakcija publike na seriju, koja govori o majčinoj borbi sa teškoćama, takođe deluje veoma pozitivno.

Nižu se komentari na društvenim mrežama poput: „Priča se uobličila u drugoj epizodi, gledanost će porasti još više“,  a gledaoci serije opisuju Hayatimin Sansi / Životna šansa kao seriju iznenađenja ove sezone. Ceneći uspeh Sifanur Gul, publika je takođe bila impresionirana iskusnom glumačkom ekipom. Dok se Alican Yucesoy vratio televizijskim projektima nakon duže pauze, serija je prihvaćena uspešnim nastupima glumaca kao što su Musa Uzunlar, Erkan Avci, Ilkez Kizmaz, Kemal Ucar, Neslihan Arslan, Acelia Devrim Iilhan.

Sifanur Gul, koji tumači lik Yonce, poseduje prirodni talenat da odražava emocije lika publici a to ceni sve veći broj gledalaca ove nove turske serije.

NOVO - Oproštaj Deniz Ugur od serije Bir Peri Masali

By: TV Exposed