Oproštaj Deniz Ugur od serije Bir Peri Masali

Serija Bir Peri Masali / Bajka, koja je publici predstavljena na TV ekranu Foxa uz predstavu da će to biti jedna od najrazličitijih i najuspešnijih priča nove sezone, nažalost uznemirila je publiku konačnom odlukom.

Oproštaj Deniz Ugur od serije Bir Peri Masali

Foto Credits: DiziCentral

Ime koje se pridružilo glumačkoj ekipi ove turske serije bila je poznata glumica Deniz Ugur. Očekivalo se da će uključivanje Deniz Ugur sa likom Figen u seriju sa Alinom Boz i Tarikom Emirom Tekinom promeniti ravnotežu, ali je konačna odluka imala šokantan efekat.

Turska TV serija Bir Peri Masali / Bajka se oprostila od platna, a poslednja epizoda je emitovana u utorak, 20. decembra. Deniz se za kratko vreme oprostila od TV serije u kojoj je učestvovala, uz deljenje na društvenim mrežama. Glumica je napisala:

 „Ovu priču ću uvek pamtiti veoma posebnu i veoma dobro. To je bio jedan od mojih najugodnijih poslova. Biram da sve bude dobro za ceo naš tim. I tako je bilo.”. Serija Bir Peri Masali, u kojoj su glumci kao što su Nazan Kesal, Mufit Kayacan, Kadir Cermik, Hazal Filiz Kucukkose i Mustafa Mert Koc takođe bili u glumačkoj postavi, ostalo je samo 13 epizoda na ekranima.

Kontinuirano nizak rejting doveo je seriju do kraja.

NOVO - Tuzak / Klopka kao simbol otpornosti na nizak rejting!

By: TV Exposed