Ilayda Alisan i Burak Tozkoparan će nositi priču u novoj sezoni serije Ates Kuslari / Vatrene ptice

Projekat, koji će se takmičiti sa efektnim TV serijama kao što su Yali Capkini, Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice i Arka Sokaklar, u petak uveče, ponovo će biti Ates Kuslari / Vatrene ptice.

Ilayda Alisan i Burak Tozkoparan će nositi priču u novoj sezoni serije Ates Kuslari / Vatrene ptice

Foto Credits: RiriNano

Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice, koja je prošle sezone osvojila publiku kao snažna dramska priča, otkrila je važnost prijanjanja dece ulice za život i porodične veze. Sa likom Gulayse, Ilayda Alisan je učestvovala u veoma emotivnim scenama i publika je imala priliku da bliže vidi njene talente.

Prošla je sezona u kojoj je Ilayda Alisan pokazala snažan uspon u karijeri, a Burak Tozkoparan je sa njom činio dobar TV serijski par. Sada će priča biti odvučena na potpuno drugu tačku u seriji Ates Kuslari.

Gledaćemo lik Lare Eyuboglu, od mlade devojke pune ljubavi sa likom Gulayse, koja će da zakorači u potpuno novi život sa očevim bogatstvom iza sebe. Ovoga puta Lara će morati da podnese sve pozitivno i negativno iz svog starog života, kao i borbu sa većim događajima.

Ilayda Alisan preuzima veliki teret

Ne bi bilo pogrešno reći da je Ilayda Alisan ime koje će ove sezone preuzeti teret serije Ates Kuslari / Vatrene ptice. Trejleri koji se dele za drugu sezonu ove turske serije nose tragove koliko će se priča promeniti.

 U objavljenom trejleru serije, Gulaysino i Karino sedenje za svadbenim stolom i Barbarosova svadbena ceremonija bili su faktori koji su povećali radoznalost publike.

Možemo reći i da će Burak Tozkoparan, u liku Barbarosa, takođe imati veoma efektnu ulogu u nastavku ove serije i biti sezona u kojoj će se uzdići u karijeri.

NOVO - Serija Ataturk postala trodelni film!

By: TV Exposed