Can Yaman i serija Viola Come Il Mare u septembru na TV ekranima

Can Yaman, koji je imao brzi uspon u karijeri sa serijom Erkenci Kus, uzeo je predah u Italiji nakon kratke serije Bay Yanlis. Yaman, ime koje je postalo sve popularnije u zemlji sa Erkenci Kusom, ocenio je ponude i nastavio da živi u Turskoj.

Can Yaman i serija Viola Come Il Mare u septembru na TV ekranima

Foto Credits: Internet Haber

Glumca, koji već dugo živi u Italiji i koji je u karijeri krenuo drugim putem, obožavaoci u zemlji dočekuju sa velikim oduševljenjem. Znalo se i da će Can Yaman, koji je zaštitno lice nekih brendova, igra u reklamama, sklapa poslove sa raznim kompanijama, učestvovati u nekim TV serijama.

Kadrovi iz nove serije Cana Yamana, koja će uskoro biti objavljena, uzbudile su domaće i strane fanove. Prve slike iz serije, koja je važan korak u njegovoj karijeri u Italiji i čije je ime Viola Come Il Mare, takođe su dale energiju na društvenim mrežama. Serija, snimljena za Canale 5, jedan od najvećih kanala u Italiji, snimljena je prošlog leta.

Kanal 5 je pre nekoliko meseci najavio da će serija Viola Come Il Mare početi u aprilu, a kasnije je najavio da je odložena za septembar. Tačan datum će biti poznat vrlo brzo.

U saopštenju kanala navedeno je da će Viola Come Il Mare biti prva serija sezone. Lik kojeg igra Can Yaman, koji u seriji igra polu-italijanskog polu-turskog policajca po imenu Frančesko Demir, opisan je na sledeći način: „Frančesko Demir je šarmantan i zavodljiv čovek, ima velike istraživačke veštine, ali nema vere u ljudski rod. On je intuitivan, ali impulsivan i neposlušan lik na poslu.”.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 NOVO - Erkan Petekkaya u seriji O Kiz tumači lik kakav do sada nikada nije glumio!

By: TV Exposed