Evo sa kim Baris Arduc provodi slobodno vreme

Baris Arduc, koji je ostavio trag u ovoj sezoni serijom Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk, koja govori o životu Alparslana, moćnog vladara Velike Seldžučke države, iskoristio je praznik Ramazana i proveo vreme sa svojim psima.

Evo sa kim Baris Arduc provodi slobodno vreme

Foto Credits: Dizilah

Glumac, koji je imao veoma uspešan nastup u televizijskoj seriji Alparslan Veliki Seldžuk emitovanoj na TRT1, iskoristio je priliku da odmori od televizora tokom praznika i imao je priliku predahne nekoliko dana.

Baris Arduc, koji takođe rado provodi vreme sa svojim psima kod kuće, podelio je fotografije sa svojim vernim prijateljima životinjama uz napomenu „Praznik Ramazana“.

Za kratko vreme dato je hiljade komentara na glumčevo deljenje, koje ima milione fanova u inostranstvu, kao i u Turskoj.

Aktuelna sezona turske TV serije Alparslan, u kojoj Baris igra glavnu ulogu, biće završena 27. epizodom koja će biti emitovana 30. maja. Međutim, čini se da Arduc nema mnogo vremena za odmor posle finala sezone.

Ovaj glumac će se pred kamerama pojaviti u drugoj sezoni Netflixove serije Kulup / Klub tokom letnjih meseci, čija je prva sezona veoma popularna u Turskoj. Poznato je da se već vrše intenzivne pripreme za drugu sezonu serije Kulup / Klub. Arduc će ovog puta biti na snimanju za seriju Klub nakon što je projekat Alparslan napravio pauzu.

View this post on Instagram

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs)

NOVO - Dilan Cicek Deniz otkrila kome se divi

By: Milt-TV Exposed