Eylul Tumbar je veoma ambiciozna glumica!

Važno je napomenuti da je Eylul Tumbar u velikom usponu u svojoj glumačkojk karijeri iako ima samo 21 godinu i tek je ušla na dnevni red publike turskih TV serija.

Eylul Tumbar je veoma ambiciozna glumica!

Foto Credits: Haberler

Eylul Tumbar, koja je delila glavnu ulogu sa Melisom Sozen u digitlanoj seriji Biz Kimden Kaciyorduk Anne / Od koga smo bežali majko, koja se emitovala na Netflixu, brzo je ušla na dnevni red kod publike sa likom Bambi, koju je tumačila tokom sedam epizoda ove serije.

U priči Netflixove serije, Melisa i Eylul su prilično uspešno nastupile kao glavni duo. Iako nije planirano snimanje druge sezone ovog projekta, serija Biz Kimden Kaciyorduk Anne bila je dovoljna da Eylul Tumbar bude prepoznata.

Eylul Tumbar, jedna od vodećih glumica porodične komedije Kendi Dusen Aglamaz koju se emituje na TRT1, možda je tek započela svoju karijeru, ali je činjenica da je ušla sa vrha. Preuzimanje vodeće uloge u ovom projektu je ogroman napredak i izazov za 21-godišnjakinju.

Utrkuje se sama sa sobom

Glumica, koja je već osvojila srca publike likom Alize, koju tumači u TV seriji Kendi Dusen Aglamaz, napravila je iskorak na kome će joj zavideti mnoga imena na njenom putu karijere.

Interesantnih detalja ima i u intervjuu Eylul Tumbar, koji je ponovo na dnevnom redu sa serijom Kendi Dusen Aglamaz, jednom od najpopularnijih i najpopularnijih serija letnje sezone

Objašnjavajući da je ambiciozna i da ima ambiciju da da sve od sebe, Tumbar je rekla: „Utrkujem se sama sa sobom, mogu reći da sam prilično okrutna prema sebi.”.

Njen trud se i te kako vidi i isplati i na mladoj glumici je da nastavi u ovom ritmu.

NOVO - Očekuju nas velike promene u seriji  Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne uklapam da se uklopim u ovaj svet

By: TV Exposed