Serenay Sarikaya – Karijera na velikoj raskrsnici!

Turska glumica Serenay Sarikaya je nekada uživala ogromnu popularnost. Danas čak i tračevi o njoj izazivaju sve manje pažnje.

Serenay Sarikaya – Karijera na velikoj raskrsnici!

Foto Credits: Haberler

Prethodnih dana pisalo se o njenoj vezi sa Umutom Evirgenom. Pisalo se i o tome da je glumici zabranjeno da pravi skandale zbog ugovora koji je potpisala za novu seriju. Ono što je ovaj put drugačije je da te vesti nisu izazvale ni delić uzbuđenja i interesa javnosti kao ranije.

Jednostavno, njena popularnost drastično slabi. U prilog tome govori i sve manji broj pratilaca na društvenim mrežama koje glumica ima. Njeni pravi fanovi sa žaljenjem ističu da se ni ne sećaju kada su Sarikayu gledali u nekoj uspešnoj seriji. Prošlo je šest godina od njene poslednje TV serije Medcezir. Svi projekti nakon toga koji su bili na digitalnim platformama su propali.

Serenay Sarikaya se bez ikakve dileme nalazi na pravoj raskrsnici u glumačkoj karijeri. Serija Sahmeran koja se snima za Netflix digitalnu platformu može da joj bude nova odskočna daska i prilika da potvrdi svoj nesporan glumački kvalitet. Ukoliko se ova serija ispostavi neuspešnom, glumica će vrlo brzo postati potpuno nebitna javna ličnost u Turskoj i zaboravljena.

S obzirom da je serija Sahmeran Netflixov projekat, Sarikaya će imati šansu da se pokaže pred gledaocima širom sveta, što je svakako dodatni plus. Snimanje ovog projekta će biti savršeno krajem ove godine, a premijera nas očekuje u 2022.

NOVO - Evo ko su najpopularniji turski glumci u inostranstvu!

 By: Milt-TV Exposed