Evo ko su najpopularniji turski glumci u inostranstvu!

Gospodin Izzet Pinto je CEO kompanije Global Agency koja se bavi prodajom i promocijom turskih serija širom sveta. Kao takav, veoma je kompatibilan da govori na temu popularnosti turskih glumaca van granica domovine.

Evo ko su najpopularniji turski glumci u inostranstvu!

Foto Credits: Hurriyet

U svom novom intervju Pinto je govorio ko su to najpopularniji turski glumci i glumice u inostranstvu. Prema njegovom mišljenju, turske zvezde su u Evropi popularnije nego holivudske. Rekli bi da je ovo malo preambiciozna izjava, ali svakako da ima pravo da javno iznese svoje mišljenje.

Kada su u pitanju najpopularniji turski glumci, Izzet je izdvojio nekoliko imena. Prema njegovim rečima trenutno su veoma traženi i popularni Can Yaman, Kerem Bursin, Engin Akyurek i Onur Seyit Yaran.

Govorio je i o damama i među njima izdvojio nekoliko imena. Najpopularnije turske glumice van granica te zemlje su Demet Ozdemir, Beren Saat, Ozge Gurel, Hazal Kaya, ali broj jedan je Cansu Dere. Serija Anne je kako kaže bila „nenormalno“ popularna a sada i serija Sadakatsiz beleži velike uspehe.

Treba imati u obziru da je Pinto u spisak uvrstio samo glumce onih serija koje njegova kompanija prodaje. Zbog toga ne treba da čudi ako na toj listi ima još poznatih imena.

Ko su po vama najpopularniji turski glumci i zbog čega, odnosno koje uloge? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Nova dnevna turska serija Canim Annem / Moja draga majka

 By: Milt-TV Exposed