Sve manje šanse za drugu sezonu turske serije Kaderimin Oyunu!

Iza nas je ostala 17. epizoda turske TV serije Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine, koja se petkom uveče emituje na televizijskom kanalu Star TV. Serija, koja je na samom početku dobila veoma dobre ocene i svojom pričom fascinirala publiku, polako posustaje u takmičenju petkom kada je u pitanju rejting.

Sve manje šanse za drugu sezonu turske serije Kaderimin Oyunu!

Foto Credits: Star TV

Iako je serija Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine napravila razliku sa svojim prvim epizodama u petak uveče, gde je prikazano mnogo različitih TV serija, interesovanje publike je počelo da opada. Interesovanje za seriju je u ovom trenutku palo na najniži nivo do sada. Kada pogledamo gledanost 17. epizode ​​emitovane u petak, 15. aprila, vidimo sliku koja uznemiruje publiku.

Obožavaoci Akın Akinozua, koji su se proširili po celom svetu, pokazuju veliko interesovanje za TV seriju Kaderimin Oyunu, a njena prodaja u inostranstvu će verovatno i dalje biti veoma visoka. Međutim, mora se priznati da je i pored toga manje verovatno da će se serija nastaviti u narednoj sezoni. Mnogi znaju da je najavljen ugovor između kanala Star TV i producentske kuće NGM Media za ovaj projekat. To je publici dalo nadu da će gledati i novu sezonu, ali nema garancije da serija neće napraviti naglo finale.

Sa ove tačke gledišta teško je prognozirati sudbinu serije. S jedne strane veoma brine pad gledanosti i niske brojke, a sa druge strane šansu sa opstanak serije daje prodaja u inostranstvu.

Prema informacijama iz Turske, šanse da ćemo dobiti drugu sezonu ove serije nisu prevelike…

NOVO - Timucin Esen umesto Kenana Imirzalioglu u novoj seriji Gri!

By: Milt-TV Exposed