Turska serija Seni Cok Bekledim – Od starta problem rejting

Od serije Seni Cok Bekledim se mnogo očekivalo. Serija je dugo najavljivana, uloženo je dosta novca, bez dileme i truda u ceo projekat. Međutim, kako se ispostavilo na samom startu javio se problem. U pitanju je naravno nizak rejting. Turski blogeri su seriju opisali i rečenicom „Tresla se gora, rodio se miš“. Gledanost prve epizode ...

Turska serija Seni Cok Bekledim – Od starta problem rejting

Od serije Seni Cok Bekledim se mnogo očekivalo.

Serija je dugo najavljivana, uloženo je dosta novca, bez dileme i truda u ceo projekat. Međutim, kako se ispostavilo na samom startu javio se problem. U pitanju je naravno nizak rejting. Turski blogeri su seriju opisali i rečenicom „Tresla se gora, rodio se miš“. Gledanost prve epizode serije je bila na veoma niskom nivou. To je razočaralo sve ljude koji rade na ovom projektu. Kao glavni razlog navodi se i to da se gledaocima u Turskoj priča serije jednostavno nije dopala.

Ukoliko se u nastavku serije situacija ne popravi, budućnost ovog projekta je pod velikim znakom pitanja. Podsećamo, seriju Seni Cok Bekledim / Dugo sam te čekao moći ćete sa prevodom da gledate na MOVTEX.COM.

NOVO - Serkan Cayoglu gotovo neprepoznatljiv (FOTO)

By: TV Exposed