Birkan Sokullu dobio partnerku u novoj TV seriji!

Kompanija OGM Pictures priprema seriju pod nazivom Ab-i Hayat / Izvor života koja će biti emitovana na Star TV-u. Od ranije je poznato da će glavnu mušku ulogu u seriji tumačiti Birkan Sokullu, koji je sada dobio i partnerku, koja je dobro poznato ime!

Birkan Sokullu dobio partnerku u novoj TV seriji!

Birkan Sokullu će sa snimanjem svoje nove serije početi krajem ove ili verovatnije početkom naredne kalendarske godine. Glumac će tumačiti glavnu ulogu u novoj TV seriji pod nazivom Ab-i Hayat / Izvor života. Reč je o seriji koja će doneti priču o muškarcu koji je star 100 godina a izgleda kao tridesetogodišnjak. Njegova partnerka u ovom projektu je trebala da bude Hilal Altinbilek, ali je nakon određenih promena u scenariju ona napustila ovu novu TV seriju. Pored Birkana, uloge u seriji će tumačiti Hemeyra, poznata glumica iz Yesilcam perioda, koja će u novoj seriji glumiti lik Neriman. Zerrin Tekindor je takođe deo glumačke ekipe ovog projekta. Na poziciji režisera je Hilal Saral, a scenario za novu seriju piše Nuran Evren Sit.

Konačno je otkriveno i ko će biti partnerka Birkanu Sokulluu u novoj TV seriji Ab-i Hayat. Reč je o Ebru Ozkan koja je prethodno briljirala u TV serijama Hercai i Destan.

Ebru Sahin, koja je potpisala ekskluzivni jednogodišnji ugovor sa jednom od najvećih produkcionih kompanija OGM Pictures, u narednom periodu radiće na snimanju filma Centilmen / Džentlmen koji će biti emitovan na Netflixu. Snimanje ovog projekta će biti završeno do kraja meseca a nakon toga će preći na set njenog novog projekta, odnosno serije u kojoj će biti partnerka Birkanu.

NOVO - Novi važan detalj oko turske serije Benim Adim Farah

By: TV Exposed