Novi važan detalj oko turske serije Benim Adim Farah

Oni koji su protiv Fox TV-a zbog projekta Son Yaz naći će mir sa projektom Benim Adim Farah / Zovem se Farah. Evo i zbog čega to kažemo.

Novi važan detalj oko turske serije Benim Adim Farah

Foto Credits: Internet Haber

Nezaboravna snaga priče serije Son Yaz / Prošlo leto će ovoga puta biti od koristi seriji Benim Adim Farah! Serija Son Yaz, čija je priča bila veoma uticajna, postala je jedan od nezaboravnih projekata. Rano finale, posebno u drugoj sezoni, ostavilo je duboku ranu u publici koja je volela priču. Još uvek postoji velika publika koja je veoma ljuta na Fox TV zbog ovog ranog finala.

Sada dolazi nova Fox TV serija koja će privući pažnju ovih gledalaca. Engin Akyurek i Demet Ozdemir su u glavnim ulogama u novoj akcionoj seriji pod nazivom Benim Adim Farah / Zovem se Farah. I spajanje dvoje uticajnih glumaca i pisanje serije Benim Adim Farah od strane scenarista koji su kreirali priču koja čini seriju Son Yaz nezaboravnom ističu se kao važni detalji.

Gledaćemo Demet Ozdemir u liku Farah. Kao Tahir, Engin Akyurek će se pojaviti pred publikom kao mafijaški lik. Lik Farah je žena iranskog porekla i koja sticajem okolnosti postaje čistačica mafije. Promena života Farah, koja je sve ovo morala da izdrži zbog svog bolesnog sina, svedočeći o ubistvu, veoma će uticati na publiku.

Nastavljaju se preliminarne pripreme za novu seriju Benim Adim Farah / Zovem se Farah, u kojoj će se Firat Tanis pojaviti pred publikom u liku nadzornika Mehmeta.  To što su Deniz Dargi, Cenk Bogatur i Cem Gorgec napisali priču za seriju Benim Adim Farah bio je najvažniji znak da će se ova serija pred publikom pojaviti sa snažnim scenarijem.

NOVO - Podeljeni utisci nakon nove objave Ebru Sahin (FOTO)

By: TV Exposed