Snimaće se turska serija o Amazonkama – magičnom delu Turske istorije!

Turske istorijske serije su generalno dobro gledane. Gotovo u svakoj godini dobijemo neke nove projekte iz odredjenih istorijskih perioda.

Snimaće se turska serija o Amazonkama – magičnom delu Turske istorije!

Foto Credits: RiriNano

Neke od tih istorijskih serija postanu pravi hitovi, dok neki jednostavno ne privuku dovoljnu pažnju publike. Sve to zavisi i od kvaliteta produkcije, priče, glumaca i svega onog što utiče na gledanost TV serija u Turskoj.

Prva turska kompanija koja je počela davno da se bavi digitalnim sadržajem, Orchestra Content, koja je izazvala senzaciju svojim projektima o ženskim pričama, drugim identitetima i društvenom pamćenju, pretvara magični deo Turske istorije u seriju!

Sada je poznato da su Amazonke, za koje se vekovima smatralo da su „legenda“, ali su mnoga stvarna otkrića pronađena istraživanjima sprovedenim 1940.-ih, bile žene ratnice koje su u istoriji živele u crnomorskom regionu.

Amazonski duh

„Amazonski duh“, čiji se tragovi i danas mogu naći u današnjim ženama na obali Crnog mora, posebno u Samsunu, nije mit, to je realnost!

Scenario novog projekta, čija je knjiga zasnovana na dugim istraživanjima trenutno u fazi pisanja i biće objavljena u formatu knjige u prvim mesecima 2024. godine, planirano je da serija bude snimljena na jesen 2024. godine.

Detalje o projektu će u narednim mesecima objaviti Orchestra Content, koji je uvek proizvodio ambiciozne produkcije. Dakle gledaćemo novu istorijsku seriju sa još jednim važnim delom Turske istorije.

U narednom periodu biće poznato mnogo više informacija na temu ovog projekta.

NOVO - Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače je i dalje najgledanija letnja serija

By: TV Exposed