Halit Ergenc i avantura koju će Berguzar Korel pamtiti ceo život

Berguzar Korel nedavno je opisala avanturu jahtom koju je organizovao njen suprug Halit Ergenc. Sve se to dogodilo pre nekoliko godina kada je Berguzar bila u drugom stanju. Halit Ergenc je želeo da iznenadi svoju trudnu suprugu i da sa nekoliko prijatelja krenu na avanturu jahtom. Iznajmio je jahtu koju nije video uživo i poveo ...

Halit Ergenc i avantura koju će Berguzar Korel pamtiti ceo život

Berguzar Korel nedavno je opisala avanturu jahtom koju je organizovao njen suprug Halit Ergenc.

Sve se to dogodilo pre nekoliko godina kada je Berguzar bila u drugom stanju. Halit Ergenc je želeo da iznenadi svoju trudnu suprugu i da sa nekoliko prijatelja krenu na avanturu jahtom. Iznajmio je jahtu koju nije video uživo i poveo ekipu na zanimljivo putovanje. Kako se ispostavilo kasnije, kada su došli, jahta je bila veoma stara, izrđala i sa veoma lošim krevetima. Veći broj kreveta nije bio dovoljno dugačak da se smesti odrasla osoba. Na jahti nije bio nijedan toalet, a većina gostiju je morala da spava na palubim opisala je Korel kroz smeh.

U svakom slučaju Halit Ergenc je pripremio svojoj supruzi događaj za pamćenje, kog se i dalje rado i sa osmehom priseća.

NOVO - Priprema se nova turska serija – Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi

By: TV Exposed