Dobar start turske serije Bambaska Biri / Neko drugi

Nije prošlo nezapaženo da je serija Bambaska Biri / Neko drugi sa Hande Ercel i Burakom Denizom u glavnim ulogama veoma efektno počela na društvenim mrežama.

Dobar start turske serije Bambaska Biri / Neko drugi

Foto Credits: IMDB

Posebno su fanovi koji su videli Hande Ercel u televizijskoj seriji ponovo talasali na društvenim mrežama.

Deleći hiljade postova, novi projekat TV serije pod nazivom Bambaska Biri / Neko drugi, koji je dobio veliku podršku domaćih i stranih fanova, ističe se kao jedna od alternativnih produkcija ponedeljkom.

Pored toga što se trejleri dosta gledaju, jedan od serijskih projekata o kojima se danima najviše priča na društvenim mrežama, Bambaska Biri, konačno se susreo sa publikom.

Veliko interesovanje vladalo je za prvu epizodu, koja je emitovana na Fox TV-u 11. septembra uveče.

Dobar sklad glavnih glumaca

Serija, u kojoj Burak Deniz igra lik Kenana Ozturka, jednog od najpoznatijih turskih voditelja vesti, izdvajala se svojom drugačijom pričom.

Mora se reći da je lik Hande Ercel, žestoke, hrabre tužiteljke Leyle, veoma cenila publika. Više od 220 hiljada deljenja je podeljeno na Tviteru sa haštagom Bambaska Biri. Oznaka Hande Ercel ponovo je bila jedna od istaknutih tačaka dnevnog reda sa skoro 70 hiljada akcija.

Mnogi fanovi serije su rekli: „Sviđa mi se projekat. Lik tužiteljke Leyle postaje favorit ove sezone. Sklad Hande i Buraka je veoma lep. Hande Ercel veoma dobro pristaje svojoj ulozi.“.

Kada je u pitanju rejting, najgledanija juče od svih bila je serija Safir. Serija Bambaska Biri / Neko drugi je ostvario total rejting od, 3.38, AB od 3.24, a brojka u ABC1 je bila 4.07.

NOVO - Počelo snimanje druge sezone serije Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed