Otkrivena radnja nove turske serije Cop Adam

Nova sezona turskih TV serija je u punom jeku. Nove serije počinju uskoro a jedna od njih je Cop Adam.

Otkrivena radnja nove turske serije Cop Adam

Foto Credits: Internet Haber

O seriji Cop Adam se znaju neke osnovne informacije. Projekat se priprema u produkciji kompanije OGM Pictures. Serija će biti emitovana na kanalu Star TV, a prema najavama mogla bi da postane vodeća serija ovog kanala. Glumačka ekipa je sjajna. U glavnim ulogama ove nove turske serije su Engin Altan Duzyatan i Elcin Sangu, dakle veoma respektabilan glumački par.

Radnja serije Cop Adam će definitivno biti drugačija od svega što smo do sada gledali. Sledi kratak opis radnje ove nove TV serije. Priča prati Tamera (kog tumači Engin Altan Duzyatan) koji je softverski inžinjer i koji se obogatio preko noći. Vrlo brzo se sa porodicom preselio u luksuznu vilu. Tamer postaje opsednut sa Peri (Elcin Sangu) koja je menadžerka u banci, koju kidnapuje i zatvara u svoj podrum! Nakon toga će se redjati neočekivani i zanimljivi dogadjaji. Datum premijere serije Cop Adam će biti objavljen u narednom periodu.

Ukoliko vam opis radnje zvuči kao nešto što ste možda videli u skorije vreme - u pravu ste. U najavi nove turske dnevne serije Esaret je prikazana žena koja je u lancima, zatočena u nekakvom podrumu. O ovome je već ranije bilo reči, kada smo pisali o tome da će nove turske serije Cop Adam i Esaret imati jednu zajedničku stvar - opsesiju muškarca ka ženi.

NOVO - Današnji slavljenici – Kivanc Tatlitug i još troje turskih glumaca

By: TV Exposed