Irem Helvacioglu razmišlja o braku!

Turska glumica Irem Helvacioglu viđena je na koncertu Yildiz Tilbe. Glumica je bila u pratnji njenog dečka Yolaca Ozcana.

Irem Helvacioglu razmišlja o braku!

Foto Credits: Haberler

Nakon koncerta, Irem Helvacioglu je dala novi intervju pripadnicima medija. Glumica je izjavila da je na koncert stigla odmah nakon snimanja nove serije na kojoj radi, čak nije stigla ni da se presvuče. Novinare je zanimalo da li Irem i njen momak Yolac razmišljaju o venčanju. Helvacioglu im je odgovorila da će to biti njihovo iznenađenje, a i što da se to i ne desi, uzvratila je pitanjem ova sjajna glumica.

Njihova veza se razvija sjajno. Uživaju i srećni su zajedno. Ukoliko se nešto ozbiljnije desi, veridba i odluka o stupanju u brak, o tome će obavestiti sve. Nemaju razlog da bilo šta kriju i novinari su na osnovu ove izjave zaključili da par veoma ozbiljno razmišlja o stupanju u brak.

Podsećamo, Irem Helvacioglu trenutno radi na seriji Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna. Kada je upitana o samoj seriji, glumica je istakla da njenog partnera Engina Ozturka zna još od 2007. godine, ali da ipak do sada nisu zajedno radili. Ovaj novi projekat se snima u produkciji kompanije NTC Medya za televizijski kanal TV8.

Srećna je i zbog rada sa njim i nada se da će serija biti zaista uspešna i dobro gledana.

NOVO - Tubu Buyukustun nasmejali natpisi u medijima

By: Milt-TV Exposed