Tubu Buyukustun nasmejali natpisi u medijima

Turska glumica Tuba Buyukustun reagovala je najnovije natpise medija, odnosno novinara Hakana. Tačnije, glumica se samo nasmejala na to.

Tubu Buyukustun nasmejali natpisi u medijima

Foto Credits: DiziCentral

Tuba Buyukustun se osvrnula na negativan i kako ona kaže agogantan tekst koji je napisao Ahmet Hakan. Kako je istakla ova sjajna glumica, ona ne mora ni da ga čita jer ne želi da troši svoje vreme na aroganciju prikrivenu nekim navodno kritikama. U pitanju je gospodin koji kako Tuba kaže svoj stil ne menja već godinama. Naišla je na tekst koji je ovaj autor napisao o Hazal Kayi i kaže da je takav način iznošenja tekstova od strane Ahmeta ni ne čudi.

Tuba je samo citirala repliku iz jednog filma koja kaže: „Ljudi koji nisu sposobni da spoznaju sebe, postanu kritičari i traže krivce u drugima“. Više ne želi da ulazi u polemiku i troši vreme na takve stvari, istakla je ova sjajna turska glumica.

Ono što njeni fanovi i dalje iščekuju je datum premijere novog projekta. Odnosno, svi se pitaju kada će početi serija Another Self u kojoj Tuba tumači jednu od glavnih uloga. U ovom, njenom 23. projektu u glumačkoj karijeri glume još Ali Bahadir Bahar, Firat Tanis, Riza Kocaoglu, Murat Boz, Seda Bakan, Serkan Altunorak i drugi.

Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije OGM Pictures, a serija je snimana u mestu Ayvalik.

NOVO - Počelo snimanje nove turske serije Hakim / Sudija

By: Milt-TV Exposed