Počelo snimanje nove turske serije Hakim / Sudija

Ovog vikenda počelo je snimanje još jedne nove turske televizijske serije. U pitanju je projekat pod nazivom Hakim / Sudija.

Počelo snimanje nove turske serije Hakim / Sudija

Foto Credits: ATV TV

Serija Hakim / Sudija predstavlja tursku adaptaciju američke serije Your Honor. Ta serija je adaptacija izraelske TV serije pod nazivom Kvodo. Dakle, orginalan koncept za ovu seriju potiče iz Izraela.

Za tursku verziju serije zadužena je kompanija Limon Film. Producent na projektu je Hayri Aslan, režiseri su Erkan Tunc i Suleyman Mert Ozdemir.

Generalni koordinator ove nove turske TV serije je Akin Topuz. Scenaristi na projektu su Cagla Kizilelma i Yilmaz Sahin.

Glave uloge u turskoj seriji Sudija tumačiće Erdal Besikcioglu i Ebru Ozkan. Pored njih, značajne uloge će imati Yurdaer Okur i Ugur Yucel, Fatih Berk Sahin i Eslem Akar. Erdal će tumačiti lik sudije koji će se naći pred teškim izazovima. Njegovog sina koji će prouzrokovati glavna dešavanja u radnji će glumiti Fatih Berk Sahin. Uz njih u seriji će glumiti Hasibe Eren, Naz Gagla Irmak, Seda Akman, Gulsen Tuncer i drugi.

Premijera nove turske TV serije Hakim se očekuje krajem aprila.

View this post on Instagram

A post shared by Hakim Dizi (@hakimatvdizi)

NOVO - Alp Navruz ima posebnu poruku za 8. mart! (FOTO)

By: Milt-TV Exposed