Prva najava serije O Kiz / Ta devojka je iznenadila mnoge! (VIDEO)

Rad se nastavlja punom parom za novu TV seriju O Kiz / Ta devojka, koja posle dosta godina okuplja Erkana Petekkayu i Sezin Akbasogullari.

Prva najava serije O Kiz / Ta devojka je iznenadila mnoge! (VIDEO)

Foto Credits: DiziCentral

Stiglo je i prvo predstavljanje serije O Kiz koja je počela da se snima. Oni koji su u promociji videli novu verziju Erkana Petekkaye nisu mogli da veruju svojim očima.

Erkan Petekkaya, koji je uvek igrao čvrste i mačo muškarce u TV serijama u kojima je glumio, sprema se da pred publiku izađe sa ulogom svog života. Erkan, koji će se pred fanovima pojaviti sa TV serijom O Kiz / Ta devojka, iznenadiće publiku novom ulogom.

Petekkaya će dati život naivnom čoveku koji ima 45 godina, ali čiji je nivo percepcije sveta poput petogodišnjeg deteta u TV seriji O Kiz. Ova informacija je već stigla. Ipak, prva video najava serije Ta devojka je izašla i publika je bila veoma iznenađena nastupom Erkana Petekkaye u novoj ulozi.

Scenario za O Kiz / Ta devojka, koji producira Focus Film i režira Ozlem Gunhan, napisao je majstorsko pero Sirma Yarim.

Serija O Kiz je takođe od velikog značaja jer ponovo ujedinjuje Sezin Akbasogullari i Erkana Petekkayu posle 17 godina. Erkan i Sezin su pre 17 godina zajedno igrali ulogu u TV seriji Beyaz Gelincik i upisali svoja imena u istoriju turskih TV serija kao nezaboravan par.

Tu je i pomenuta video najava koja je privukla dosta pažnje.

NOVO - Burak Ozcivit ljut zbog natpisa o braku i odnosu sa Fahriye!

By: TV Exposed