Baris Arduc o planovima za budućnost i novim serijama

Turski glumac Baris Arduc primećen je juče od strane novinara kako napušta distrikt Bebek. Tom prilikom dao je kratak intervju gde je govorio o privatnom životu, ali i o budućim poslovima i serijama. U intervjuu koji je dao, Baris je istakao da je veoma tužan zbog situacije u Izmiru. Nada se poboljšanju stvari i da ...

Baris Arduc o planovima za budućnost i novim serijama

Turski glumac Baris Arduc primećen je juče od strane novinara kako napušta distrikt Bebek.

Tom prilikom dao je kratak intervju gde je govorio o privatnom životu, ali i o budućim poslovima i serijama. U intervjuu koji je dao, Baris je istakao da je veoma tužan zbog situacije u Izmiru. Nada se poboljšanju stvari i da će sve do kraja proći kako treba. Kada je reč o njegovom pojavljivanju u seriji Cukur, Baris je istakao da je tako dogovoreno od samog početka. Dogovor je bio da se na kratko pojavi u Cukuru, jer je već imao dogovoren naredni posao. Reč je o Netflixovoj seriji The Club.

Arduc će se tumačiti glavnu ulogu u toj seriji, a plan je da snimanje ovog projekta započne krajem januara. Trenutno se vode pregovore sa drugim članovima glumačke ekipe koji će se pored Barisa pojaviti u seriji. Iz same produkcije najavljuju i neka iznenađenja za gledaoce.

Kada je upitan za privatan život, Baris je priznao da se ništa nije promenilo od kada je u braku sa Gupse. On i njegova sadašnja supruga su živeli zajedno duži vremenski period. Na pitanje o proširenju porodice u bližoj budućnosti, glumac je demantovao te navode. Kratko je odgovor da od toga nema ništa, i da je vest o prinovi lažna.

NOVO - Bivši policajac poravnava račune sa kompanijom Ay Yapim?!

NOVO - Hazal Kaya blizu nove glavne uloge?

By: TV Exposed