Ilayda Alisan i serija Ates Kuslari nastavljaju da oduševljavaju mnoge

ATV serija pod nazivom Ates Kuslari / Vatrene ptice počela je da postaje novi centar atrakcije petkom uveče.

Ilayda Alisan i serija Ates Kuslari nastavljaju da oduševljavaju mnoge

Foto Credits: Aksam

Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice, koja je impresionirala publiku svojom dramskom pričom, pokazala je da je na nivou da se takmiči sa dve uticajne serije kao što su Yali Capkini i Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Sa značajnim imenima kao što su Ilayda Alisan, Gorkem Sevindik, Hande Soral, Burak Tozkoparan i Erdem Sanli, serija privlači milione gledalaca kao veoma efektna dramska priča. Glumci serije, koji su dobili dobre ocene i imali visoku interakciju na društvenim mrežama, nastavljaju intenzivan i zabavan proces na setu.

Ilayda Alisan, koja igra lik Gulayse, zadivljuje svojim glumačkim umećem i lepotom. Alisan, kojoj je, čini se, prilično udobno na setu, takođe crta imidž odlučne i snažne žene u Gulayseovoj žestokoj borbi sa Catalom u scenama serije.

Odlučan ženski lik

Gulayse, koja je uložila veliki napor da spase decu koja su u rukama Catala, daće sve od sebe u tom pogledu. Postoji grupa gledalaca koji bi voleli da vide tako odlučne ženske likove na ekranu, a upravo sada Ilayda Alisan napreduje u liniji koja ove gledaoce čini srećnim.

Poznata glumica rekla je da u priči serije lik Gulayse može sve da učini za svoje snove. Alisan je na tu temu izjavila: „S toga, Gulayse nema šta ne može da učini za svoje snove, da spase decu. Ona će sigurno uspeti, mislim da će uspeti.”.

Kako se vama čine ovaj lik i serija Ates Kuslari? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Otkriveno kada počinje nova turska serija Kralice / Kraljica

By: TV Exposed