Ispunila se želja gledalaca u seriji Kefaret / Otkup greha!

Serija Kefaret se emituje nedeljom uveče na turskom kanalu Fox TV. Snažan glumački kadar koji uključuje Nurgul Yesilcay, Merta Firata i Yurdaer Okur čini da se ovaj projekat uspešno bori za gledanost sa konkurentima.

Ispunila se želja gledalaca u seriji Kefaret / Otkup greha!

Priča u seriji se takođe dopala velikom broju gledalaca, tako da serija ima ozbiljne adute u takmičenju za što bolji rejting. Poznato je da je rejting serije u Turskoj uz prodaju u inostranstvu glavna stvar za opsatanak televizijskih serija. Komplimenti na račun ove serije se nižu. Fanovi serije posebno ističu lik Meltem koji u seriji tumači Ozge Ozacar kao i Arzu koju glumi Mine Kilic. U pitanju su dva lika koji su ostavili upečatljiv trag i u trenucima dok se gledaju novi kadrovi stvaraju osećaj uzbuđenja i ljubavi. Uzbuđenja u ovom projektu nikada ne manjka. Pažnja i odlučnost Sinana će spasiti kidnapovanu Zeynep. Emocionalna intima između dvoje ljubavnika će se dodatno produbiti. U okruženju gde Meltem pokušava da na svaki način uništi Ahmetov život, Sinanovo snažno mesto u životu Zeynep će ponovo privući veliku pažnju. Stekao se utisak da je velika želja fanova bila da se Zeynep i Sinan pomire i njihove želje biće ostvarene. Sinan će ponovo biti heroj za Zeynep. Fanovi i dalje žele da se serija nastavi i u strahu su od iznenadnog finala. S obzirom na veliku borbu za gledanost, još uvek ništa nije poznato. Projekat se za sada dobro drži, nema ozbiljnih problema sa rejtingom ali budućnost je i dalje neizvesna. Nije poznato da li će serija Kefaret / Otkup greha biti obnovljena za drugu sezonu. Zvaničnih informacija na tu temu nije bilo. Ono što je olakšavajuća okolnost je to što nije bilo ni nagoveštaja o prekidu ove serije. Nova, 22. po redu epizoda ove turske serije je na programu večeras, u nedelju 18. aprila. Pogledajmo u kratkoj video najavi šta nas to između ostalog očekuje u novoj epizodi serije Kefaret.

Projekat serije Kefaret se snima u Istanbulu. Premijeru je imao 22. novembra 2020. godine. Za produkciju ove serije zadužena je kompanija 25 Film. Scenario potpisuje Mahinur Ergun a režiju Mesude Erarslan. Kompozitori muzičkih numera za ovu seriju su Saki Cimen i Ugur Ates. Sve epizode turske serije Kefaret / Otkup greha sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Aras Bulut Iynemli ne krije ljubav prema životinjama

By: Milt-TV Exposed