Gulsim Ali Ilhan uzbuđena zbog serije Al Sancak / Crvena zastava

Vojna TV serija Al Sancak / Crvena zastava, čija će prva epizoda biti emitovana na ekranu TRT1 u četvrtak, 19. januara, izražava se kao potencijalno veoma uspešna produkcija.

Gulsim Ali Ilhan uzbuđena zbog serije Al Sancak / Crvena zastava

Foto Credits: Haberler

Za trejlere serije vladalo je veliko interesovanje. Sa Ugurom Gunesom i Gulsim Ali Ilhan u glavnim ulogama, zaista nije iznenađujuće to da je serija već privukla milione gledalaca, jer je reč o projektu koji prikazuje herojstvo turskih vojnika. Gulsim je imala veliki uspeh sa serijom Gonul Dagi tokom dve sezone. Sada glumica doživljava uzbuđenje pojavljivanja pred svojim obožavaocima na ekranu TRT1, ovog puta sa TV serijom Al Sancak. Glumica, koja je dala izjavu o svojoj novoj seriji na događaju kojem je prisustvovala, rekla je:

„Veoma sam srećna. Sa velikim uzbuđenjem sam čekala naš novi trejler. Osećala sam se kao da prvi put igram u drami, prvi put gledajući svoje kolege glumce na televiziji. Bilo je veoma impresivno, veoma lepo. Dobila sam neverovatno dobre reakcije publike.“.

Gulsim Ali Ilhan, koja će pred publiku izaći sa likom koji će svojom lepotom i snagom privući pažnju, nije želela da iznosi detalje kako ne bi propustila iznenađenje. Mlada turska glumica, koja će se vratiti na ekran na način koji će iznenaditi publiku u seriji Al Sancak / Crvena zastava izjavom „Meni je veoma važno mesto lika“, pozvala je svoje fanove na ekran u četvrtak, 19. januara.

NOVO - Aslihan Malbora spremna za povratak na set

By: TV Exposed