Pelin Karahan u glavnoj ulozi u novom projektu

Glumica Pelin Karahan tumačiće glavnu ulogu u novom projektu kompanije Aura1. Reč je o filmu pod nazivom Dalgalar ve Izler. Film će doneti priču o majci i kćerki, a snimanje će početi u narednom periodu. Producent ovog projekta je Banu Zorlu. Režiser filma je Emre Kavuk a za scenario je zadužena Yasemin Zorlu. Poznat je ...

Pelin Karahan u glavnoj ulozi u novom projektu

Glumica Pelin Karahan tumačiće glavnu ulogu u novom projektu kompanije Aura1.

Reč je o filmu pod nazivom Dalgalar ve Izler. Film će doneti priču o majci i kćerki, a snimanje će početi u narednom periodu. Producent ovog projekta je Banu Zorlu. Režiser filma je Emre Kavuk a za scenario je zadužena Yasemin Zorlu. Poznat je i ostatak glumačkog kadra. Pored Pelin Karahan u filmu će glumiti Meral Cetinkaya, Cem Zeynel Kilic, Goncagul Sunar, Hulya Duyar, Aysen Sezerel. Uz njih uloge u filmu će tumačiti i Funda Ilhan, Damla Alibese, Ethel Mulinas i Gozde Duru.

glumačka ekipa filma Dalgalar ve Izler

Poslednji projekat u kom se Pelin Karahan pojavila bila je serija Yuvamdaki Dusman u kojoj je tumačila lik Tulin. Pre te serije istakla se u projektu Yeter i kao Mihrimah Sultan u Sulejmanu Veličanstvenom.

NOVO - Can Yaman je netalentovan?!

By: TV Exposed