Burak Ozcivit porodično na odmoru (FOTO)

35-godišnji Burak Ozcivit, i njegova 34-godišnja supruga Fahriye Evcen, su u poslednje vreme punili medije glasinama o navodnom razvodu. Osim što su poslednjim razgovorom ovo demantovali, ovih dana su viđeni kako, s jednogodišnjim sinom Karanom, uživaju na odmoru. Ono što je mnoge iznenadilo su glasine da im se na odmoru pridružila i Burakova sestra Burcun Ozcivit. Fahriye ...

Burak Ozcivit porodično na odmoru (FOTO)

35-godišnji Burak Ozcivit, i njegova 34-godišnja supruga Fahriye Evcen, su u poslednje vreme punili medije glasinama o navodnom razvodu. Osim što su poslednjim razgovorom ovo demantovali, ovih dana su viđeni kako, s jednogodišnjim sinom Karanom, uživaju na odmoru.

Ono što je mnoge iznenadilo su glasine da im se na odmoru pridružila i Burakova sestra Burcun Ozcivit. Fahriye je navodno u žestokoj svađi sa njom.

https://www.instagram.com/p/CFosBf-Jcvq/?utm_source=ig_embed

Iako su svojevremeno objavljivale zajedničke slike i, ako je suditi po ranijim fotografijama, imale dobar odnos, pre nekoliko nedelja Fahriye je Burakovu sestru otpratila sa društvenih mreža.

34-godišnjakinja je u jednom razgovoru za turske medije prokomentarisala: "To je profil koji više nije aktivan i nije sve tako kako se piše u medijima".

Uprkos tome što i jedna i druga demantuju  nagađanja o navodnoj svađi, tokom nekoliko nedelja dugog odmora nisu objavile ni jednu zajedničku fotografiju. Hladan odnos između njih dve dodatno je potvrdio glasine o tome kako je možda Burcun razlog navodom razvodu braka o kojem se ranije pisalo.

https://www.instagram.com/p/BueDO32HEaY/?utm_source=ig_embed

By: TV Exposed

NOVO-Hande Ercel na naslovnici magazina (FOTO)