Turske serije i oprema sa setova kao važan deo pomoći nakon zemljotresa!

Kurulus Osman jedna od najpopularnijih turskih TV serija u poslednjem periodu, na ATV ekranu je već 4 sezone.  Al Sancak, koji je upravo počeo na TRT1 i projekat Ates Kuslari koji je ove sezone počeo na ATV-u, takođe su bile produkcije koje su dostigle milione gledalaca.

Turske serije i oprema sa setova kao važan deo pomoći nakon zemljotresa!

Foto Credits: DiziCentral

Producent ove tri TV serije je Mehmet Bozdag, odnosno njegova kompanija.

Bozdag Film, koji je prethodno producirao TV seriju Mehmetcik Kutul Amare, Destan i Bozkir Arslani Celaleddin, mobilisao se da isporuči različita vozila i materijale iz svog inventara onima kojima je potrebna pomoć u oblasti zemljotresa. Producent Mehmet Bozdag je takođe na društvenim mrežama objavio da su kompletni karavani i generatori poslati u zonu zemljotresa. Bozdag je u svom postu izjavio sledeće:

„Kao Bozdag Film, poslali smo naše komplet karavane i generatore u zonu zemljotresa od sada. Želimo im sigurnu isporuku u region. Imamo lep način da pomognemo.”

Svaka čast!

Mnogi poznati glumci, posebno Demet Ozdemir, pioniri su sa svojim objavama na društvenim mrežama i otkrili su da bi karavane i generatore trebalo poslati u zone zemljotresa.

Profesionalno udruženje televizijskih i bioskopskih filmskih producenta takođe je saopštilo da je počeo rad na dobijanju finansijske i materijalne pomoći između produkcijskih kuća za slanje u zonu zemljotresa. Producenti TV serija i filmova, koji su među najvažnijim izvoznim proizvodima Turske poslednjih godina, zaslužili su priznanje za svoju osetljivost.

NOVO - Kaan Urgancioglu, Aras Bulut Iynemli i Engin Ozturk su na licu mesta! Pomažu i mnogi drugi!

By: TV Exposed