Burcu Biricik i Ebru Sahin uvažavaju i poštuju jedna drugu

Burcu Biricik i Ebru Sahin su dve zaista cenjene turske glumice u poslednjem periodu svojom gracioznošću, uspešnom glumom i iskrenim stavovima. Pored uspešnih nastupa u produkcijama u kojima učestvuju, obožavaoci ih cene i zbog privatnog života.

Burcu Biricik i Ebru Sahin uvažavaju i poštuju jedna drugu

Foto Credits: Haberler

Ebru Sahin se ovog leta udala nakon srećne veze sa košarkašem Cedijem Osmanom. Burcu Biricik se udala za fotografa Emrea Yetkina 2016. godine i privlače pažnju svojim srećnim zajedništvom. Da par voli da putuje i da putuju u svakoj prilici, znaju i njihovi fanovi koji prate njihove naloge na društvenim mrežama.

Obe glumice su u poslednjih nekoliko godina miljenice i vodeća imena producenata. Pored toga što nastavlja uspešan niz u projektima, Ebru Sahin nakon projekta Hercai briljira u seriji Destan, Burcu Biricik trenutno nastavlja da očarava mnoge u seriji Camdaki Kiz. Situacija koja je spojila dve glumice u istoj poruci društvenih medija razvila se nakon što su nominovane u istoj kategoriji za Seoul International Drama Awards, jednu od najvećih organizacija za dodelu nagrada na svetu.

Burcu Biricik, koja je bila na dnevnom redu sa svojim likom Nalan u seriji Camdaki Kiz Kanala D, i Ebru Sahin, koja je uspešno glumila Akkiz u ATV-ovoj seriji Destan, nominovane su u kategoriji „Najbolja glumica” na ovoj ceremoniji. Pre svega, Burcu Biricik je objavila da su nominovani na svom Instagram nalogu, tj. Instagram storiju sledećim rečima: „Srećna smo što sam nominovana zajedno sa mojom dragom koleginicom Ebru Sahin. Čestitam nam kandidaturu.”.

Ebru Sahin je takođe brzo reagovala na ljubaznu rečenicu poznate koleginice Biricik i napisala:

Kako ste elegantni, lepota deljenja sa tobom se sada još više povećala. Hvala vam puno, čestitam.“.

NOVO - Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo je ostvarila nešto što nijedna druga turska serija do sada nije!

By: TV Exposed