Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo je ostvarila nešto što nijedna druga turska serija do sada nije!

Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo snimljena u Ajvaliku prošlog leta za Netflix Turkey, bila je produkcija koja je impresionirala publiku. Priča je postala veoma popularna kao serija koja je dirnula emocije.

Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo je ostvarila nešto što nijedna druga turska serija do sada nije!

Foto Credits: IMDB

Serija, koja se sa publikom susrela 28. jula, za kratko vreme postala je jedna od izuzetnih produkcija Netflixa. Serija u kojoj glavne uloge tumače Tuba Buyukustun, Seda Bakan, Murat Boz, Riza Kocaoglu, Fırat Tanis, Boncuk Yilmaz, Fusun Demirel i Serkan Altunorak je dostigla tačku u kojoj nijedna turska serija nije uspela da postigne na digitalnoj platformi!

Projekat Zeytin Agaci prepun je scena koje teraju publiku na duboka osećanja i razmišljanje. Seriju koja je emitovana kroz 8 epizoda, takođe su cenili Netflixovi pretplatnici u različitim zemljama.

Pored toga, uz najnovije informacije, saznalo se da je serija Maslinovo drvo prva turska serija koja je ušla na Netflix Top 10 listu u Velikoj Britaniji. Tako je ova turska serija postigla uspeh koji druge serije nisu uspele da postignu ranije na Netflixu.

Uz veliko interesovanje koje je izazvala u Turskoj, serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo je postala popularna među Netflixovim pretplatnicima i gledaocima u stranim zemljama. Postigavši veliki uspeh sa 18.100.000 sati gledanja u prvoj nedelji, projekat je napisao još jednu priču o uspehu ušavši na Netflixovu listu neengleskih serija sa 5. mesta!

Serija Maslinovo drvo iznenadila je ulaskom na Netflixovu listu Top 10 u 28 zemalja, uključujući Argentinu, Egipat, Nemačku, Italiju, Poljsku, Švajcarsku i Tursku, prvog dana svog emitovanja.

NOVO - Ibrahim Celikkol u pregovorima za glavnu ulogu u seriji Aile | Porodica

By: TV Exposed