Mert Ramazan Demir u dve nove serije

Mladi glumac Mert Ramazan Demir rođen je u Istanbulu 1998. godine i privlači pažnju projektima u kojima je učestvovao poslednjih godina. Nakon studija, Demir je počeo da glumačku karijeru filmom Ja sam ti kojim je privukao dosta pažnje.

Mert Ramazan Demir u dve nove serije

Foto Credits: Internet Haber

Mladi glumac, koji se pojavljivao u TV serijama, kao i u raznim filmovima, penje se na lestvici karijere čvrstim koracima.

Deleći isti set sa Damlom Sonmez, Cansu Tosun i Ushan Cakır, mladi glumac je učestvovao u glumačkoj ekipi serije Can Evrenol’s Ciplak  2020. godine. Takođe smo ga gledali u seriji Fox TV-a pod nazivom Ogretmen. Mert Ramazan Demir je takođe jedan od glumaca u dugo očekivanoj TV seriji Sahmaran koju ćemo gledati na Netflixu. Pored ove Mert će glumiti i u jednoj TV seriji.

Veliki značaj pridaje se seriji Antepli, koja će naredne sezone dovesti Afru Saračoglu pred publiku na kanala Star TV. Pojavile su se informacije da će Mert Ramazan Demir imati veoma važnu mušku ulogu u toj seriji, koja nosi potpis kompanije OGM Pictures.

Iako još uvek nije jasno da li će glumac učestvovati u projektu zbog planiranja druge sezone serije Sahmaran, očekuje se da će raditi u seriji Antepli ako se izvrše korekcije.

Serija Antepli, koja se očekuje u septembru na televiziji Star TV, odražavaće napore moćne porodice da oženi svoje neodgovorne sinove. Da li će jednog od njih tumačiti Mert saznaćemo vrlo brzo…

NOVO - Problem za seriju Kara Tahta - Povređen Furkan Andic

By: Milt-TV Exposed