Ibrahim Celikkol najavio i treću sezonu serije Kus Ucusu / Let ptica

Ibrahim Celikkol, Birce Akalay i Miray Daner su u glavnim ulogama digitalne serije Kus Ucusu / Let ptica, koja je postigla veliki uspeh na Netflix digitalnoj platformi. Dugo se pričalo da je serija, koja je emitovana u junu, ostavila sjajan utisak u celom svetu i da je imala veoma dobru gledanost.

Ibrahim Celikkol najavio i treću sezonu serije Kus Ucusu / Let ptica

Foto Credits: IMDB

Serija, koja je posle 4 godine okupila Birce Akalay i Ibrahima Celikkola, bila je lepo iznenađenje i za fanove serije, koji nisu mogli da zaborave projekat pod nazivom Siyah Beyaz Ask / Crno-bela ljubav. Kada je reč o seriji Let ptica, svi su se pitali da li će posle prve sezone biti još sezona. O Ibrahimu Celikkolu, koji je bio uključen u glumačku ekipu u trećoj sezoni TV serije Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj i pokazao svoj efektan nastup učešćem u četvrtoj sezoni, govorilo se i zbog projekta Kus Ucusu.

Nakon što je Čukurova u junu ušla u finale, glumac se odmorio i imao priliku da provede vreme sa svojim sinom Alijem. Glumac, koji je na dnevnom redu i zbog rastave od supruge Mihre Mutlu, sada se priprema za svoje nove projekte. Najavljujući da će biti u filmu, Ibrahim Celikkol je takođe dao dobre vesti onima koji željno iščekuju seriju Kus Ucusu / Let ptica. Glumac je dao sledeću izjavu:

„Postoje novi poslovi. Spremam se za nove poslove. Imam film. Verovatno ćemo početi da snimamo drugu i treću sezonu serije Kus Ucusu.”.

Čak i ovim kratkim izjavama, Ibrahim Celikkol je zagrejao srca milionima. Oni koji čekaju vesti iz serije Let ptica biće veoma zadovoljni što će biti snimljena ne samo druga, već i treća sezona.

NOVO - Serija Baba / Otac nam donosi potpuno drugačiju sezonu?!

By: TV Exposed