Uskoro će pred gledaocima biti novi turski projekat Bana Beni Anlat

Najnoviji tizer filma Bana Beni Anlat, koji izlazi 15. marta, obeležila je scena u kojoj jedan od glavnih glumaca, poznati pevač Cem Belevi, igra imama džamije.

Uskoro će pred gledaocima biti novi turski projekat Bana Beni Anlat

Foto Credits: Internet Haber

Producent projekta je Mehmet Ali San a režiser Fuat Yilmaz, koji je napisao i scenario za film. Glavne uloge u filmu Bana Beni Anlat dele Cem Belevi i Hande Arisoy, dok glumačka ekipa filma uključuje Erena Pekgeza, Kahraman Sivri, Serkana Kurua, Gulnihal Demir, Acelya Elmas, Rukiye Bektas i Dilan Dimil.

Romantična komedija Bana Beni Anlat, u kojem je takođe gostovao Cemal Hunal kao gostujući glumac, priča priču o Činaru (Cem Belevi), koji je izgubio porodicu u nesreći i patio od demencije usled traume, i razvoj i sve romantičniji odnos između njega i medicinske sestre Oyku (Hande Arisoy).

Priča o romansi

Radi se o dakle o romansi, vezi.

Cem Belevi, koji igra Činara, koji se svakog dana budi radoznao za različite profesije nakon što mu se stvari koje je čitao i gledao zbog bolesti useli u podsvest, u jednoj sceni igra koketnog vatrogasca i pojavljuje se pred kamerama kao džamijski imam u drugoj sceni.

Film, koji će biti objavljen 15. marta, izgleda da će nasmejati publiku svojim komičnim scenama, a sve nas dirnuti svojim romantičnim scenama.

NOVO - Onur Bay kao Bulent u seriji Kirli Sepeti | Korpa za veš

By: TV Exposed