Serija Yabani | Divlji je na pravom putu!

Poznato je da je nakon što je Fox TV serija pod nazivom Yabani | Divlji dostigla široku bazu fanova u Turskoj, dobila veoma pozitivne povratne informacije od publike u inostranstvu.

Serija Yabani | Divlji je na pravom putu!

Foto Credits: IMDB

Halit Ozgur Sari i Simay Barlas glume u TV seriji Yabani | Divlji, poznatoj u inostranstvu kao Wild Heart.

TV serija Yabani, koja impresionira publiku svojom oštrom i snažnom dramskom pričom, utorkom uveče postiže veoma dobru gledanost.

Takođe postoji jaka interakcija na društvenim mrežama za TV seriju Divlji, koja je osvojila prva mesta i privukla domaće ljubitelje TV serija.

Na društvenim mrežama možemo videti da je velika publika, posebno ona van Turske i koja pomno prati turske TV serije, zainteresovana za TV seriju Yabani.

Veliko interesovanje sa svih strana

Nije iznenađujuće što postoji strano interesovanje za projekat, koji s vremena na vreme promoviše i glavni glumac Halit Ozgur Sari na društvenim mrežama.

Međutim, poznato je i da je ovo inostrano interesovanje, koje se u poslednje vreme pojačalo za neke TV serije, dalo značajan doprinos tim projektima.

Posebno, interesovanje fanova serija iz inostranstva i strana prodaja odigrali su važnu ulogu u odlučnosti Fok TV-a da nastavi seriju pod nazivom Adim Farah do 27. epizode.

Interesovanje koje će stići iz inostranstva za seriju Yabani | Divlji biće veoma važno za budućnost. Da bi ovaj proces proširio na širu publiku, Halit Ozgur Sari takođe povremeno deli na društvenim mrežama i daje sve od sebe da usmeri publiku na TV seriju Yabani.

Za sada sve ide kako treba!

View this post on Instagram

A post shared by Yabani (@yabanidizi)

NOVO - Gokce Bahadir i Selahattin Pasali biranim rečima jedno o drugom

By: TV Exposed