Demant o odlasku Edipa Tepelija iz serije Destan!

Stigle su nove vesti, odnosno demanti na nove informacije koje su se pojavile, a vezane su za seriju Destan. Demant će obradovati mnoge fanove serije!

Demant o odlasku Edipa Tepelija iz serije Destan!

Foto Credits: IMDB

U turskim medijima se prethodnih dana dosta pisalo o novoj sezoni istorijske serije Destan / Legenda, koju potpisuje Bozdag Film. Prema tvrdnjama medija, Edip Tepeli koji tumači lik Batuge je trebao da napusti ovu TV serije na kraju sezone. Tu informaciju je prenelo više medija u Turskoj i sve je izazvalo nezadovoljstvo među fanovima ovog projekta.

Srećom, brzo su stigle zvanične informacije na tu temu. Kompanija Bozdag Film je demantovala vest o tome da Batugu, odnosno Edipa Tepelija nećemo gledati u nastavku ove TV serije. Te informacije nisu bile tačne, tvrde u saopštenju čelni ljudi ove kompanije, zaduženi za seriju Destan / Legenda. Glumac će ostati u novoj sezoni i glumiće kao što je bilo i do sada.

Ono što je sigurno je da će serija pretrpeti neke manje promene između dve sezone, kao što je to slučaj sa gotovo svim TV serijama. Ipak, neće biti tako velike i nagle promene kao što je odlazak jednog od glavnih likova iz ove serije.

Istina, postoji i opcija da je kompanija reagovala na veliko nezadovoljstvo na društvenim mrežama i promenila odluku o tome da Batuga više ne bude deo radnje. To verovatno nije ni bitno, fanovi serije Destan / Legenda mogu da budu zadovoljni što će jedan od glavnih, mnogima i omiljeni lik ostati u seriji i u novoj sezoni.

NOVO - Engin Ozturk novim likom oduševljava mnoge dame

By: Milt-TV Exposed