Nursema postaje bitnija od Doge u seriji Kizilcik Serbeti?!

Postoje neke uloge koje neke glumce izvlače na videlo. Ova šansa pogodila je Silu Turkoglu sa likom Seher koju je igrala u TV seriji Emanet.

Nursema postaje bitnija od Doge u seriji Kizilcik Serbeti?!

Foto Credits: Al Bawaba

Nakon dve sezone uspešnog partnerstva sa Halilom Ibrahimom Ceyhanom, mlada glumica je napustila projekat i započela potpuno novo karijerno putovanje.

Sila Turkoglu, koja je napravila jedan od najvažnijih potpisa u svojoj karijeri kao glavna ženska uloga u seriji Show TV-a pod nazivom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, ostavila je trag u poslednjem periodu sklapanjem uspešnog partnerstva sa Dogukanom Gungorom.

Priča o liku Doge u seriji Kizilcik Serbeti u početku je bila veoma zanimljiva publici, a obožavaoci su sa divljenjem su posmatrali glumicin uspon. Sila Turkoglu je i dalje jedna od glavnih ženskih uloga u seriji, a lik Doge i dalje ima veoma važno mesto u priči.

Prvo mesto u AB i ABC1 grupi rejtinga

Međutim, lik Nursema je bila taj koja je donela prvo mesto u novim ocenama koje su pronašli scenaristi. Zahvaljujući priči o Nursemi koju igra Ceren Yalazoglu Karakoc, Kizilcik Serbeti je bila sjajna zvezda nedelje pošto je prošle nedelje dobila najbolje ocene u grupama AB i ABC1.

Ceren Yalazoglu Karakoc uspešno tumači lik Nurseme, koja je odrasla u konzervativnoj porodici i udala se za čoveka kojeg nije volela na zahtev svoje porodice. U poslednje vreme Nursema je na jeziku mnogih ljudi u svetu TV serija. Zato što je Nursema, koja je pretrpela nasilje od svog muža i pala kroz prozor prve bračne noći, sada povratila zdravlje i tražila osvetu svima.

Ovde je fokus scenarista na lik Nurseme, u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice koja je osvojila prvo mesto, gurnuo lik Doge, koju igra Sila Turkoglu, na drugi plan.

NOVO - Demet Ozdemir je zaista uznemirena zbog tračeva o njoj i suprugu!

By: TV Exposed