Demet Ozdemir je zaista uznemirena zbog tračeva o njoj i suprugu!

Baš kada je krenula serija Adim Farah / Zovem se Farah, iskustva Demet Ozdemir u privatnom životu su zaista pomalo neprijatna!

Demet Ozdemir je zaista uznemirena zbog tračeva o njoj i suprugu!

Foto Credits: DiziCentral

Poznata turska glumica Demet Ozdemir počela je da se pojavljuje na ekranima sa Fox TV serijom Adim Farah / Zovem se Farah. Glumica, koja izgleda kao veoma dobar TV serijski par sa Enginom Akyurekom, takođe dobija veliku podršku svojih obožavalaca.

Vidimo da je interesovanje ljubitelja TV serija u inostranstvu za Demet Ozdemir eksponencijalno poraslo. Poznata glumica takođe odlično igra svoju ulogu. Međutim, zbog raznih vesti iz njenog privatnog života na dnevnom redu časopisa, može doći do problema u moralu i motivaciji glumice.

Glumica, koja je reagovala na društvenim mrežama nakon vesti u štampi da ima problema u odnosu sa suprugom Oguzhanom Kocem, takođe je dala izjavu za Kanal D.

Pravna zaštita

Demet Ozdemir, koja je davala izjave na snimanju serije Adim Farah, izjavila je da se u vezama sve može dogoditi i rekao:

„Pre nego što sam se udala za Oguzhana, nikada nisam mnogo pričala o svom privatnom životu. Nisam delila ništa osim svoje sreće. Biće problema u odnosima, biće bolje, sutra ćemo ići ruku pod ruku. Tako da ne želim da pričam o tome trenutno. Naši problemi su sada veoma različiti.”.

Napominjući da nije tačna tvrdnja da žive u različitim kućama, glumica je izrazila i da ju je uznemirilo to što su tračevi na dnevnom redu magazina predstavljeni kao vest.  Glumica je dodata: „Naš pravni proces će početi“ i da će ovaj pravni proces uraditi i za sebe i za sve koleginice glumice.

NOVO - Evrim Alasya i Sila Turkoglu privlače pažnju novim fotografijama (FOTO)

By: TV Exposed