Evrim Alasya i Sila Turkoglu privlače pažnju novim fotografijama (FOTO)

Evrim Alasya i Sila Turkoglu, koje su se petkom uveče pojavile na ekranu kao majka i ćerka u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice na Show TV-u, nedavno su privukle pažnju svojim pozama za jedan magazin.

Evrim Alasya i Sila Turkoglu privlače pažnju novim fotografijama (FOTO)

Foto Credits: Internet Haber

Evrim Alasya, rođen 1979. godine i Sila Turkoglu, rođena 1999., slikaju uspešan portret na platnu sa projektom Kizilcik Serbeti.

Evrim Alasya daje život majci lika Sile Turkoglu u seriji u kojoj ona igra zapaženu ulogu svojom uspešnom glumom. Alasya i Turkoglu se pojavljuju na ekranu kao majka-ćerka u seriji, koja govori o tome šta se dogodilo nakon braka dece porodice koja živi modernim životom u zajednici sa konzervativnom porodicom.

Slike za časopis Episode

Sila Turkoglu, rođena 1999. godine, takođe je privukla pažnju nakon što je glumila u dnevnim serijama Yemin i Emanet. Glumica, koja je udvostručila svoju slavu sa projektom Kizilcik Serbeti, stekla je ogromnu bazu stranih obožavatelja nakon dnevnih TV serija u kojima je glumila u inostranstvu. Hiljade komentara i lajkova se niže vezano za mladu glumicu sa serijom Šerbet od brusnice na društvenim mrežama.

Nakon uspešnog partnerstva, Alasya i Turkoglu su nedavno zajedno pozirali za časopis Episode. Posebno su cenjene naslovne poze dve glumice koje su pozirale u crnoj odeći. Kožna haljina i čizme Evrim Alasye i crna i specijalno dizajnirana haljina sa mini-suknjom Sile Turkoglu osvojile su veliko priznanje.

View this post on Instagram

A post shared by Evrim Alasya (@mujdevrim)

NOVO - Ceren Yalazoglu Karakoc o Nursemi i seriji Kizilcik Serbeti

By: TV Exposed