Dobre vesti za one koji čekaju tursku seriju Organize Isler

Yilmaz Erdogan će iznenaditi svoje fanove novom serijom 2023. godine. Ubrzao se rad na serijskoj verziji filma Organize Isler / Organizovani rad, koji je izašao prošle godine.

Dobre vesti za one koji čekaju tursku seriju Organize Isler

Foto Credits: IMDB

Yilmaz Erdogan se potrudio da razvije scenario za jesenji period, ali je bilo odredjenih problema. Ova vremenska kašnjenja dovela su do toga da je projekat odložen za nešto kasniji datum. Očekuje se da će značajan deo glumaca iz filma učestvovati u serijskom projektu pod nazivom Organize Isler, koji će biti prikazan na Disney plusu. Yilmaz Erdogan je dao važne informacije o seriji Organize Isler / Organizovani. Glavni glumac je rekao: „Ne postoji Ezgi (Mola) u Organize Isler, ali postoji Kivanc (Tatlitug). Došlo je do kašnjenja zbog poslova glumaca. Završio sam scenario i dao ga BKM-u.“.

Yilmaz Erdogan je takođe dao dobre vesti rekavši da je isporučio scenario serije od 8 epizoda 2023. godine, kao što je i obećao. Time je prevaziđeno pitanje scenarija, a sada je prošlo i pitanje prilagođavanja aktera. Erdogan je koristio sledeću izjavu za digitalnu seriju od 8 epizoda, u kojoj neće biti Ezgi Mola, ali će Kivanc Tatlıtug biti u glumačkoj postavi: „Zapravo, napisao sam četiri filma Organize Isler. Nisam izašao na ulicu 2 godine, pišem.”. Objašnjavajući da postoje problemi sa kastingom jer se nastavlja snimanje previše TV serija, Yilmaz je dodao: „Malo je teško okupiti glumačku ekipu i započeti. Svi su veoma zauzeti. Ali ide dobro, biće lepo.“.

Erdogan je izjavio da će u seriji Organize Isler / Organizovani rad učestvovati i najvažniji glumci filma, čime je poručio još jednu dobru vest fanovima koji su željno čekali.

NOVO - Alperen Duymaz potvrdio svadju sa Melisom Asli Pamuk!

By: TV Exposed