Selma Ergec o seriji Camdaki Kiz

Turska glumica Selma Ergec primećena je od strane novinara koji su je zamolili za kratak intervju. Glumica je pristala i najviše govorila o seriji Camdaki Kiz.

Selma Ergec o seriji Camdaki Kiz

Foto Credits: IMDB

Novinari su pitali Selmu Ergec da li joj je bilo teško da glumi Selin u seriji Camdaki Kiz. Selma koja je po opštem mišljenju odradila sjajan posao u toj ulozi je skromno rekla da je sve u redu, brzo se i lako uklopila u lik. Glumica je dodala da smatra da su Burcu Biricik i Nur Surer pred mnogo većim izazovima od nje. Uloge koje tumače su zaista teške i komplikovane. U svakom slučaju drago joj je što serija i njena gluma nailaze na pozitivne kritike. To je raduje i daje motivaciju za još naporniji rad.

Selma Ergec se do sada pojavila u dvadeset projekata. Pre serije Camdaki Kiz glumila je u seriji Atiye. U tom projektu je glumila Umut. Zapažena je bila i u seriji Gonul Isleri gde je glumila Saadet. Velika prekretnica u njenoj karijeri su serije Asi i Sulejman Veličanstveni. U seriji Asi je tumačila lik Defne Kozcuoglu a u seriji Sulejman Veličanstveni je glumila Hatice Sultan.

Prvu značajniju ulogu imala je u TV seriji Yarim elma gde je 2002. godine glumica Aycu.

NOVO - Sila – Ilker je vredan čekanja!

 By: Milt-TV Exposed