Engin Akyurek - Nisam isti nakon serije Kacis!

Engin Akyurek je ponovo na vrhu dnevnog reda i ponosan je na svoju novu seriju Kacis / Bekstvo. Činjenica da je Disney plus napravio svoj prvi domaći projekat u Turskoj na osnovu priče koju je napisao poznati glumac, veoma efektan glumčev nastup u glavnoj ulozi i svetski efekti ovoga pokazuju kako je doneta prava odluka.

Engin Akyurek - Nisam isti nakon serije Kacis!

Foto Credits: IMDB

Sa izlaskom prve epizode ​​serije Kacis / Bekstvo 14. juna, ova avantura od 8 epizoda se željno iščekuje, a publika sa nestrpljenjem očekuje izlazak preostalih epizoda. Fanovi Engina Akyureka širom sveta takođe su ispunili društvene mreže komentarima o seriji poslednjih nedelja. Ova velika zajednica ljudi u različitim kulturama pomno prati poruke Engina Akyureka o seriji.

Poznati glumac dao je posebne izjave za emisiju Iza kulisa na Fox TV-u. Pominjući da je priča o seriji Kacis počela u selu van turske granice, Engin Akyurek je ovu priču napisao 2017. godine, a godinama kasnije je ponosan što je postala prva turska produkcija Disney plusa.

Glumac je podelio neke informacije o okruženju snimanja. Selo, koje je opisano kao prekogranično, zapravo je u Gaziantepu, a snimano je i u samom gradu. Engin Akyurek je izjavio da su proveli dosta vremena u ovom selu gde se priča odvija i rekao:

„Priča zapravo počinje u jednom selu, u selu iza granice. Proveli smo jako dugo u tom selu. To selo ima priču. Eto šta se dogodilo u tom mestu. Bio je to proces snimanja od 4 meseca. Kao i Mehmet, i ja sam, kao Engin, malo proživeo to putovanje. I mi smo se promenili na tom putu. Kada smo se vratili u svoj dom sa onim što smo tamo doživeli i tamošnja iskustva su nam dodala nešto. Počeo sam da gledam na život sa malo drugačijeg mesta od starog Engina. Uporedo sa snagom ove priče i tamošnjom promenom priče, doživeo sam i tu promenu sa Mehmetom.”.

NOVO - Nevin oproštaj od serije Yargi!

By: TV Exposed