Oproštaj od serije Masumlar Apartmani

Serija Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih, koja se emitovala na TRT1 i trajala je dve sezone, završena je 71. epizodom. Posle serije koja se prošle nedelje oprostila od publike, cela ekipa se okupila na oproštajnoj večeri.

Oproštaj od serije Masumlar Apartmani

Foto Credits: IMDB

Za dve sezone, serija Masumlar Apartmani postala je jedna od najrazličitijih u industriji, sa svojom pričom, uspehom glumačke ekipe i stvorenom snažnom atmosferom. Birkan Sokullu, koji je igrao glavnu ulogu sa likom Hana u ovoj seriji, takođe se potrudio i osvojio divljenje miliona gledalaca.

U izjavi nakon oproštajne večere, glumac je rekao: „Imali smo jako dobro finale. Oprostili smo se od našeg tima sa kojim veoma prijatno sarađujemo već 2 godine. Imali smo lepu oproštajnu večeru. Sada svi idemo na odmor.”.

Lik Hana imao je i duboku ličnost i mnoge izazovne scene. Birkan Sokullu je zaista uradio veoma uspešan posao tokom ovog procesa. Osvrćući se na poteškoće lika, glumac je rekao:

„Naravno da je to bilo prilično duboko i teško putovanje. Kada radimo sa veoma finim timom sve je u najboljem redu, a takođe smo imali izuzetno prijatan proces. Naporno smo radili pa sam i umoran, imaću lep odmor. Ono što ću pamtiti je da sam imao prijatan i srećan proces.”.

Birkan je dodao da je srećan zbog serije Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih i da planira dug odmor.

NOVO - Meryem Uzerli srećna zbog nove serije

By: TV Exposed