Can Yaman i njegova partnerka iz nove serije privlače sve više pažnje

Can Yaman, koji je veliku slavu stekao nakon serija Dolunay, Erkenci Kus, zatim je preuzeo ulogu u TV seriji Bay Yanlis.

Can Yaman i njegova partnerka iz nove serije privlače sve više pažnje

Foto Credits: Internet Haber

Nakon što je ova serija kratko trajala, glumac je otišao u Italiju i ostao ovde oko 2 godine, a vratio se u Tursku zbog svoje nove serije. Can Yaman je imao potpuno novi imidž razvijanjem mišića i rastom kose u seriji Erkenci Kus. Ovom serijom je stekao veliku reputaciju širom sveta.

Yaman je u poslednjem periodu snimao TV serije u Italiji, glumio u reklamama, pojavljivao se na događajima i sklapao ugovore kao zaštitno lice raznih brendova.

Glumac se vratio u Tursku posle dužeg vremena na otvaranje Disney plusa u junu prošlog leta. Kada je objavljeno da će Yaman učestvovati u seriji pod nazivom El Turco, koja će se snimati za platformu Disney+, fanovi su počeli da čekaju sa radoznalošću.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Greta Ferro italijanska manekenka i glumica

Konačno, u avgustu je počelo snimanje serije El Turco. Snimanje, koje je prvo počelo u Budimpešti, nastavljeno je u Beču, a kasnije i na istanbulskim ulicama. Očekivalo se da će Can Yaman igrati sa Hande Ercel, ali se u štampi tada videlo da je Ercel insistirala da dobije istu platu kao Yaman i nije prihvaćen taj predlog.

U seriji koju potpisuje Ay Yapim, Yamanova partnerka u seriji El Turco bila je manekenka i glumica Greta Ferro. U medijima se odrazilo i da je snimanje serije završeno nedavno.

Veliku pažnju na društvenim mrežama izaziva fotografija koju su zajedno pozirali Can Yaman i Greta Ferro nakon završetka snimanja. Tu fotografiju možete pogledati ispod naslova. U narednom periodu biće objavljen datum premijere ove nove serije.

NOVO - Bir Kucuk Gun Isigi se i dalje bori za gledanost sa teškim rivalima!

By: TV Exposed