Bir Kucuk Gun Isigi se i dalje bori za gledanost sa teškim rivalima!

Projekat Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, koji se emituje na ATV ekranu kao jedna od uticajnih dramskih priča ove sezone, nastavlja da se odupire rivalima u gledanosti.

Bir Kucuk Gun Isigi se i dalje bori za gledanost sa teškim rivalima!

Foto Credits: Internet Haber

Priča u seriji, u kojoj glume Seray Kaya i Berk Oktay, govori o efektnoj drami. Pored otkrivanja ljubavi Elif i Firata, gledamo seriju koja dovodi u pitanje pitanje šta je pravo majčinstvo. Seray Kaya igra veoma ubedljivo u liku Elif, koja voli Guneš više od njene prave majke i spremna je da učini sve za nju, uprkos tome što nema svoje dete. Berk Oktay takođe odaje priznanje glavnoj ulozi a vidimo veoma efektne performanse u sporednim likovima serije.

Imena kao što su Esra Dermancioglu, Tugce Acikgoz, Gunes Hayat i Seyma Korkmaz igraju uticajne sporedne likove serije. Serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla nastavlja da prima nagrade kao jedna od uticajnih priča ove sezone.

Između dve jake produkcije u ponedeljak uveče, kao što su Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk i Yasak Elma / Zabranjena jabuka, vidimo uspeh projekta Bir Kucuk Gun Isigi koji je do sada postigao dobre rezultate.

Dobri rezultati u total i ABC kategoriji rejtinga

Čak i nakon što je serija Omer, koja je počela na Star TV-u, imala dobar debi, i  pored veoma efektne drame Kanala D pod nazivom Veda Mektubu / Oproštajno pismo u ponedeljak uveče, serija Bir Kucuk Gun Isigi nastavlja da privlači svoje gledaoce na ekran ATV-a.

Iako su niski rezultati u AB grupi nastavili da dolaze, činjenica da je projekat Malo dnevnog svetla uspeo da stoji među prvih 5 sa ​​natprosečnim ocenama u total grupi rejtinga i grupi ABC1 je dokazala da serija može da odoli svojim rivalima.

Epizoda 23 ove turske TV serije emitovana je u ponedeljak, zauzevši treće mesto u total kategoriji, sedmo u AB i peto u ABC1. Iako ima tako jakih priča u konkurenciji od ponedeljka, sjajna vest za sve fanove je to  što ATV serija nastavlja da se kotira visoko.

NOVO - Oktay Cubuk kao Kaan u novoj seriji Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed